Lorenzo de Rodas

10. prosince 2016 v 17:47
Povolání: Herec
Datum narození: ??.??.1930
Místo narození: Madrid, Španělsko
Datum úmrtí: 17.12.2011
Místo úmrtí: Cuernavaca, Mexiko
Znamení: ???????

Životopis

Lorenzo de Rodas byl španělsko-mexický herec. Jako velmi maldý přišel do Mexika, kde začal pracovat v oblasti divadla, filmu a televize. Jeho manželkou byla herečka María Idalia, se kterou měl syna Leonarda Daniela, který je také herec. Zemřel přirozenou smrtí 18. prosince 2011.

Filmografie

Un paso al abismo (1958)
La insaciable (1961)
Las víctimas (1967)
Leyendas de México (1968)
La constitución (1970)
Aventura (1970)
Barata de primavera (1975)
Mi hermana la Nena (1976)
J.J. Juez (1979)
El ángel caído (1985)
Alondra (1995)
La antorcha encendida (1996)
Tres mujeres (1999)
Vetřelkyně (2001) ...................................... Dr. Adrián Colmenares
Así son ellas (2002)
Bajo la misma piel (2003)
Macecha (2005) ......................................... Servando Maldonado
Central de abasto (2009)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.