Carlos Bonavides

18. prosince 2016 v 13:28
Povolání: Herec, producent
Datum narození: 14.10.1940
Místo narození: Veracruz, Mexiko
Znamení: Váhy

Životopis

Carlos Bonavides je mexický herec a producent. Carlos se proslavil rolí Huicha Domíngueze v telenovele El premio mayor. Spolu s ním se v telenoveli objevili Laura León, Sergio Goyri, Sasha Sökol, Martha Julia nebo Lorena Herrera. Později veřejně přiznal, že je závislý na alkoholu, avšak tuto závislost již překonal.

Filmografie

Por amor (1982)
Cuna de lobos (1986)
Simplemente María (1989)
Los pelotones y Juan Camaney (1990)
Carrusel de las Américas (1992)
El Premio Mayor (1995)
Salud, dinero y amor (1997)
¿Qué nos pasa? (1998)
Mujeres engañadas (2000)
Hasta en las mejores familias (2000)
Estamos unidos (2000)
La jaula (2004)
Macecha (2005) ......................................................... Rufino Sánchez "Pulpo"
Vecinos (2006)
La fea más bella (2007)
La rosa de Guadalupe (2008)
El Pantera (2008)
Mujeres asesinas (2008)
Hasta que el dinero nos separe (2010)
Laura (2011)
Dos Hogares (2012)
Como dice el dicho (2012)
Por siempre mi amor (2014)
La Gata (2014)
Simplemente María (2016)
Un camino hacia el destino (2016)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.