Ricardo Abarca

9. září 2013 v 10:27
Povolání: Herec, zpěvák
Datum narození: 1.6.1986
Místo narození: Moreila, Mexiko
Znamení: Blíženci
Člen skupiny: M5

Životopis

Celým jménem Ricardo Guillermo Abarca Lowman známý jako Ricardo Abarca je mexický zpěvák a herec. Proslavil se také jako člen hudební skupiny M5. V současné době žije v Kolumbii. Zahrál si v telenovelách Amores de mercado, Victoria nebo Oj opor ojo.

Filmografie

Amores de mercado (2006)
Cane (2007)
Victoria (2008) .................................... Santiago Mendoza
Isa TKM (2008)
Un gancho al corazón (2009)
Ojo por ojo (2010)
Popland! (2011)
Cumbia Ninja (2014)

CD:

2002 Magneto
2003 Pólvora
2004 La Mitad de un Corazón
2005 Cinco
2009 Isa TK+: Sigue a tu Corazón

Písně:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.