Lola Forner

17. září 2013 v 14:56
Povolání: Herečka, modelka
Datum narození: 6.6.1960
Místo narození: Alicante, Španělsko
Znamení: Blíženci

Životopis

Dolores Forner Toro známá pod uměleckým jménem Lola Forner je španělská herečka a modelka. Její popularita vzrostla, když se objevila v svoutěži Miss Španělsko, kterou vyhrála. Byla také semifinalistkou v soutěži Miss World 1979 a jako druhá skončila v soutěži Miss Europe 1980 a tím odstartovala její kariéra modelky. V osmdesátých letech se začala věnovat herectví. Zahrála si v telenovelách Amor de papel, El secreto nebo En nombre del amor (Ve jménu lásky).

Filmografie

Los desastres de la guerra (1983)
La forja de un rebelde (1990)
Ricos y famosos (1990)
Amor de papel (1993)
Calle nueva (1999)
Paraíso (2000)
El secreto (2001)
Ve jménu lásky (2008) .................................. Carmen
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.