Laura Perico

9. září 2013 v 10:34
Povolání: Herečka
Datum narození: 29.9.1989
Místo narození: Bogota, Kolumbie
Znamení: Váhy

Filmografie

Francisco el matemático (2004)
Juego limpio (2005)
Amores de mercado (2006)
Pocholo (2007)
Pura sangre (2007)
Victoria (2008) ............................................... Mariana Mendoza
El penultimo beso (2009)
El clon (2010)
Rosario Tijeras (2010)
¿Dónde está Elisa? (2012)
La Suegra (2014)
Dueños del Paraíso (2015)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.