Eleazar Gómez

19. května 2011 v 9:35
Povolání: Herec
Datum narození: 29.5.1986
Místo narození: Mexico City, Mexiko
Znamení: Blíženci


Je bratrem herečky Zoraidy Goméz a herce Jaira Goméze.

Filmografie

Luz Clarita (1996)
Azul (1996)
Mi pequena Traviesa (1998)
Clase 406 (2002)
Asi Son Ellas (2002)
Inocente de Ti (2004)
Rebelde (2004) ....................................................... Leonardo Francisco Blanco
Lola...Érase una vez (2007)
Las Tontas No Van al Cielo (2008)
Atrevete a Soñar (2009)
Cuando me enamoro (2011)
Miss XV: Sueña Princesa (2012)
Amores verdaderos (2013)
Muchacha italiana viene a casarse (2014)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.