Zoraida Gómez

30. července 2010 v 19:44
Povolání: Herečka, zpěvačka
Datum narození: 31.5.1985
Místo narození: Mexico City, Mexiko
Znamení: Blíženci
Členka skupiny: C3Q'S

Životopis

Zoraida Virginia Gómez Sanchez. Sestra mexického herce Eleazara Gómeze a Jaira Gómeze. Spolu se svým bratrem Eleazarem Gómezem se objevila v telenovele Rebelde. S herečkami Angelique Boyer a Estefaníou Villarreal také nazpívala známou píseň No me importa. Poprvé se na televizní obrazovce objevila již v roce 1994 v telenovele Imperio de cristal, kde si zahrála dětskou postavu. Dále si hrála například v telenovelách: Cañaveral de pasiones, Nace una estrella, En nombre del amor (Ve jménu lásky), Niña de mi corazón, Llena de amor, Cuando me enamoro, La mujer del vendaval. V lednu 2011 se objevila na titulce mexického časopisu H para Hombres, což jí přineslo popularitu a zbavila se tak nálepky teenagera, kterou měla řadu let díky svým rolím.

Filmografie

Rebelde (2004-2006) .......................................... Jóse Luján Landeros
Lola, érase una vez (2007)
Ve jménu lásky (2008) ........................................ Liliana Martinéz
Niña de mi corazón (2010)
Cuando me enamoro (2010)
El equipo (2011)
Como dice el dicho (2012)
La mujer del Vendaval (2013)

Píseň:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.