Tony Dalton

30. července 2010 v 19:14
Tony Dalton
Povolání: Herec
Datum narození: 13.2.1975
Místo nerození: Laredo, USA
Znamení: Vodnář

Životopis

Celým jménem Álvaro Luis Bernat Dalton známý jako Tony Dalton. Tony Dalton studoval herectví na Lee Strasberg Institute v New Yorku. Začínal v divadle v New Yorku. Jeho první telenovela byla v Ramona a Clase 406, objevil se i v telenovele Rebelde jako Gaston.

Filmografie

Ramona (2000)
Clase 406 (2002)
Rebelde (2006) .......................................... Gaston
Trece miedos (2007)
Los simuladores (2009)
Flor Salvaje (2011)
Sr. Ávila (2013)
Dueños del Paraíso (2015)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.