Rodrigo Abed

26. července 2010 v 19:53
Povolání: Herec
Datum narození: 6.9.1970
Místo narození: Mexiko City, Mexiko
Znamení: Panna

Životopis

Celým jménem Rodrigo Elías Martínez Abed, je mexický herec, známý pro jeho roli v telenovele Cuando seas mia (Hříšná láska), kde si zahrál Fabiana. V roce 1987 se přestěhoval do San Diega, kde studoval střední školu, a pak se vrátil kolem roku 1991 do Mexico City a začal jednat studium v Centru pro umění školství (CEA) v Televisa.

Filmografie

Magica juventud (1992)
Sueno de amor (1993)
El Premio mayor (1995)
Bajo un mismo rostro (1995)
Ataque salvaje (1995)
Morir dos veces (1996)
Maria la del Barrio (1996)
Canaveral de pasiones (1996)
Skrytá vášeň (1998) ................................. Ricardo Plataz
Besos prohibidos (1999)
Hříšná láska (2001) .................................. Fabián Sanchéz-Serrano
Subete a mi moto (2002)
Mirada de mujer: regreso (2003)
Top Models (2005)
Secretos del alma (2008)
Capadocia (2010)
A corazón abierto (2011)
El Señor de los Cielos (2013)
Las Trampas del Deseo (2013)
Amor Sin Reserva (2014)
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 NikolDojčanová NikolDojčanová | E-mail | 1. srpna 2012 v 11:30 | Reagovat

Nejkrásnější herec!:)

2 j j | 26. ledna 2014 v 22:29 | Reagovat

to je klíč ke všemu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.