Patricio Borghetti

31. července 2010 v 17:00
Patricio Borghetti
Povolání: Herec, zpěvák
Datum narození: 5.12.1973
Místo narození: Buenos Aires, Argentina
Znamení: Střelec

Životopis

Celým jménem Juan Patricio Borghetti Imérito známý jako Patricio Borghetti.Ve věku 14 let, založil rockovou kapelu. Pak pracoval jako model a objevil se v mnoha telenovelách. Také se podílel na telenovele El juego de la vida a Rebelde. Byl ženatý s herečkou Grettell Valdez, se kterou má syna.

Filmografie

Montaña rusa (1994)
90-60-90 modelos (1996)
DKDA Sueños de juventud (2000)
María Belén (2001)
El juego de la vida (2002)
Nezkrotná Lucia (2004) .......................... Juan Cuchillo
Rebelde (2004-2006) .............................. Enrique Madariaga
Amor mío (2007)
S.O.S.: sexo y otros secretos (2007)
Nespoutaný anděl (2008) .......................... Pato
Adictos (2009)
Atrévete a soñar (2010)
Teresa (2011) .......................................... Martin Robles Ayala
Esperanza del corazón (2011)
La mujer del Vendaval (2013)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.