Eddy Vilard

31. července 2010 v 15:04
Povolání: Herec
Datum narození: 2.11.1988
Místo narození: Cancun, Mexiko
Znamení: Štír

Životopis

Celým jménem Manuel Eduardo Villasana Ruiz, lépe známý jako Eddy Vilard. Je to herec, který se stal známým v telenovele Rebelde, v letech 2004 a 2006. Svou uměleckou kariéru začal v televizních reklamách. V roce 2004 hráll v telenovele Rebelde.

Filmografie

Rebelde (2004-2006) ......................................... Teófilo 'Téo' Ruiz Palacios
Lola, érase una vez (2007)
Alma de Hierro (2009)
Amor bravío (2012)
Hasta el fin del mundo (2014)
Antes muerta que Lichita (2016)
Tři sestry (2016) ................................... Daniel Escárcega
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.