Allisson Lozano

31. července 2010 v 15:23
Allisson Lozano
Povolání: Herečka
Datum narození: 11.8.1992
Místo narození: Chihuahua, Mexiko
Znamení: Lev

Životopis

Vlastním jménem Alisson Marian Lozano Núňez. Poprvé jste ji mohli spatřit v mexické telenovele Mision S.O.S jako Dianu Lozano. Další příležitost přišla společně s telenovelou s teenegrovského prostředí Rebelde, kde hrála Biancu Delight a v roce 2007 natočila telenovelu Al Diablo con los Guapos. Alisson má čtyři sourozence Pamelu, Pavlova,Etiane a Azula. Její kariéra odstartovala v televizi společně s program Codigo Fama. Její první opravdová herecká příležitost přišla s telenovelou Al Diablo noc los Guapos, kde dostala roli dospělé ženy. Dalo by se říct, že tato telenovela byla úspěšná i díky Alisson. Alisson Lozano nazpívala a zároveň napsala píseň k telenovele Al Diablo noc los Guapos.

Filmografie

Alegrijes y Rebujos (2004)
Misión S.O.S. (2005)
Rebelde (2005-2006) ................................ Bianca Delight
Las dos caras de Ana (2007)
Al diablo con los guapos (2008)
Nespoutaný anděl (2008) .......................... Catalina
Ve jménu lásky (2009) ............................... Paloma Espinoza de los Monteros
Cuando me enamoro (2010)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.