Alfonso Herrera

31. července 2010 v 19:45
Povolání: Herec, zpěvák
Datum narození: 28.8.1983
Místo narození: Mexico city, Mexiko
Znamení: Panna
Člen skupiny:RBD

Životopis

Jeho jméno je Alfonso Herrera Rodriguez. Jeho matka a bratr Oscar žijí v Guadalajaře, otec nejspíš v Mexico city. Několik let chodil s Dulce Maríou. Po jejich rozchodu nikoho dlouho neměl. Až před nějakou dobou měl krátký vztah s herečkou Claudií Alvarez. S ní se ale už rozešel. Nyní je opět sám. Nejprve se chtěl stát pilotem. Jeho nejoblíbenější film je Amar te duele, on sám v něm i hrál, také má rád Titanic. Velmi rád hraje fotbal. Má rád sushi a mexickou kuchyni. Před prvními zkušenostmi v TV, hrál v několika divadelních hrách. Naprosto všichni ho volají Poncho. Zabývá se bojovím uměním Capoeira. Zahrál si také v telenovele Rebelde a v mnoha filmech.

Filmografie

Clase 406 (2002)
Rebelde (2004-2006) ............................... Miguel Arango
Chameleoni (2010) .................................. Sebastián Jaramillo
El equipo (2011)
El Diez (2011)
El Encanto del Aguila (2011)
El Capo (2014)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nela nela | E-mail | 27. března 2015 v 16:28 | Reagovat

ahoj puso

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.